Δράση Social Dynamo

Δράση Social Dynamo

Δράση Social Dynamo 150 150 Enabling Website e-Νable Greece

Η κοινωνική επιχειρηματικότητα αποτελεί έναν κλάδο στον οποίο συμμετείχαμε αυτόματα, με την δημιουργία της e-Nable Greece αλλά για τον οποίο δεν είχαμε καμία γνώση σχετικά με τον τρόπο δράσης, οργάνωσης και επικοινωνίας. Στα πλαίσια της αυτοβελτίωσης αναζητήσαμε επαγγελματίες του χώρου οι οποίοι θα μπορούσαν να μας κατευθύνουν σε αυτήν μας την προσπάθεια. Έτσι,  συναντήσαμε την δράση του Social Dynamo του Ιδρύματος Μποδοσάκη. Αιτηθήκαμε την συμμετοχή μας στο πρόγραμμα και γίναμε δεκτοί για ένα εξάμηνο μεταξύ του τέλους του 2019 και του 2020.

Η συμμετοχή μας στο πρόγραμμα, μας εξασφάλισε  επιμόρφωση σχετικά με θέματα όπως τεχνικές εξεύρεσης πόρων, επικοινωνία και μάρκετινγκ, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, θέματα ηγεσίας και διοίκησης, οικονομική διαχείριση και νομικά θέματα. Επιπρόσθετα, μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουμε κι άλλες ομάδες του χώρου και έτσι να επεκτείνουμε το δίκτυό μας και να ανταλλάξουμε καλές πρακτικές μέσα στον χώρο φιλοξενίας του Social Dynamo.

Μέσα στις παροχές του προγράμματος λάβαμε ατομικές συνεδρίες με coaches για την προσωπική μας βελτίωση και ατομικές συναντήσεις με λογιστές και δικηγόρους για να επιλύσουμε φλέγοντα θέματα που μας απασχολούσαν σχετικά με την σωστή οργάνωση της ομάδας μας. Τέλος, μας ορίστηκε ως προσωπική μέντορας η κα. Ειρήνη Ανδριώτη από την Compass Services, που μας καθοδήγησε βήμα-βήμα και με μεγάλη υπομονή και διορατικότητα σχετικά με τα σημεία που έχριζαν βελτίωσης και με τομείς που δεν είχαμε λάβει υπόψη μας κατά την δημιουργία της αρχικής μας οργανωτική δομή. Ως αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας θεωρούμε το Βραβείο του Social Dynamo που τελικά μας απονεμήθηκε ως επιβράβευση της μέχρι εκείνης της στιγμής εξελικτικής μας πορείας αλλά και κινητήριος δύναμη για την περαιτέρω δράση μας.

Εμείς με την σειρά μας συνάψαμε συνεργασίες με άλλες ομάδες του χώρου όπως είναι η  Cybernο και η MyArtist και από κοινού καταθέσαμε προτάσεις για προγράμματα, ενώ προσφέραμε και στις μέρες της καραντίνας ένα Webinar μέσω της πλατφόρμας του Social Dynamo σχετικά με την έννοια της τεχνολογίας του 3D Printing και τους τρόπους εφαρμογής στην καθημερινότητα.

Η άψογη συνεργασία μας με την ομάδα του Social Dynamo θα συνεχιστεί για ακόμα ένα εξάμηνο και τους ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην ομάδα μας και στο όραμά μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο