Τι είναι ο δημιουργός;

Αν διαθέτετε έναν 3D printer ή έχετε πρόσβαση σε έναν και παράλληλα έχετε την διάθεση να προσφέρετε στην κοινότητα τον χρόνο και τις δεξιότητές σας, τότε είστε ήδη ένας δημιουργός στην ψυχή.

Με την σειρά σας μπορείτε να κάνετε μια σημαντική διαφορά στην ζωή ενός ατόμου και παράλληλα να συνεισφέρετε με τις γνώσεις σας στην κοινότητα, που χρειάζεται όσους περισσότερους δημιουργούς και οραματιστές μπορεί να έχει.

Πιστοποίηση

1

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και δηλώστε μας ότι επιθυμείτε να γίνεται δημιουργός.

2

Εκτυπώστε και συναρμολογήστε ένα χεράκι. Προτείνεται να ξεκινήσετε μ’ένα Phoenix Hand, που είναι κατασκευαστικά απλούστερο.

3

Επικοινωνήστε μαζί μας και στείλτε μας τουλάχιστον έξι (6) καθαρές φωτογραφίες του χεριού και ένα βίντεο με την λειτουργία του.

Γιατί πρέπει να πιστοποιηθώ;

Δεδομένου ότι οι συσκευές που προσφέρουμε απευθύνονται κυρίως σε παιδιά θέτουμε ως πρωταρχικής σημασίας στόχο, να εξασφαλίζουν την άνεση και την ασφάλεια, για τις οποίες σχεδιάστηκαν. Απαιτείται λοιπόν να εξακριβώσουμε την ποιότητα εκτύπωσης και φυσικά την αρτιότητα στην συναρμολόγηση της συσκευής.

Εξάλλου ένας δημιουργός που πρώτη φορά καταπιάνεται με ένα πόνημα, σίγουρα στο τέλος αναζητά επιβεβαίωση και αξιολόγηση από όποιον θεωρεί καταλληλότερο γι’ αυτό το ρόλο. Έτσι, με την πιστοποίηση θα είστε κι εσείς σίγουροι ότι κινείστε στην σωστή κατεύθυνση και δεν θα αμφιβάλλετε για την ορθότητα κατασκευής της συσκευής σας. Όλα αυτά εξασφαλίζονται προτού έρθετε σε επαφή με κάποιον παραλήπτη, που το άγχος της ευθύνης θα κάνει το έργο σας ακόμα δυσκολότερο.

Λεπτομέρειες για την κατασκευή μιας συσκευής θα βρείτε στο μενού “Δημιουργία” της ιστοσελίδας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο