3 Βασικές Κατηγορίες Συσκευών

Κατηγορίες Συσκευών

Υπάρχουν τρεις (3) βασικές κατηγορίες συσκευών και η επιλογή σχετίζεται με την ανατομία του άνω άκρου που καλούμαστε να υποστηρίξουμε.

  1. Συσκευές Καρπού: προορίζονται για άτομα που έχουν λειτουργικό καρπό, ο οποίος μπορεί να λυγίσει 30 μοίρες προς κάθε κατεύθυνση και όλη ή ένα μέρος της παλάμης τους.  Η κοινότητα  έχει αρκετές συσκευές καρπού από τις οποίες η πιο καλαίσθητη θεωρείται η Phoenix και ακολουθεί η Raptor Reloaded.
  2. Συσκευές Αγκώνα: προορίζονται για άτομα που δεν διαθέτουν λειτουργικό καρπό αλλά διαθέτουν λειτουργικό αγκώνα. Οι συσκευές λειτουργούν με το κλείσιμο του αγκώνα, το οποίο εξασφαλίζει και το σφίξιμο των δακτύλων.
  3. Δάχτυλα: Προορίζονται για άτομα που θέλουν να τοποθετήσουν ένα ή δύο δάχτυλα στην παλάμη τους και συνήθως τα έχουν απολέσει σε κάποιο ατύχημα.

Σημείωση: η e-Nable διαθέτει πληθώρα συσκευών και όλα τα σχέδιά τους βρίσκονται ελεύθερα στο διαδίκτυο. Ακολούθως σας παρουσιάζουμε ορισμένα από αυτά, με στόχο την κατανόηση της λειτουργικότητας και του σχεδιασμού. Η τελική επιλογή βαραίνει τον δημιουργό και εξαρτάται από τις ανάγκες του παραλήπτη.

Συσκευές Καρπού

Συσκευές Αγκώνα

Adjustowrap Gripper Arm System

Δάχτυλα

The Owen Replacement Finger

Μετάβαση στο περιεχόμενο