Νέα – Ανακοινώσεις

Παρουσίαση στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ 1400 1944 Enabling Website e-Νable Greece

Παρουσίαση στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 14/05 και ώρα 17:00 θα βρεθούμε στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ όπου θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε το έργο και την φιλοσοφία της ομάδας μας, καθώς και να διαπιστώσετε τα οφέλη των συσκευών μας στους παραλήπτες που τα προσφέρουμε.

περισσότερα
Παρουσίαση της e-Nable Greece στο κοινό 1920 1272 Enabling Website e-Νable Greece

Παρουσίαση της e-Nable Greece στο κοινό

Η πρώτη μας επίσημη παρουσίαση έλαβε χώρα στις 07-12-2018 στον Δήμο Αιγάλεω που μας φιλοξένησε στο Πνευματικό κέντρο “Γιάννης Ρίτσος”.  Παρουσιάσαμε  το έργο μας, την ομάδα μας και τους στόχους μας. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας στήριξαν στην προσπάθειά μας. Εις το επανιδείν.

περισσότερα
Παράδοση Συσκευής στον Fadi 1920 3120 Enabling Website e-Νable Greece

Παράδοση Συσκευής στον Fadi

O Fadi είναι 22 ετών και θύμα πολέμου και έχασε το δεξί του χέρι από τον αγκώνα και κάτω μετά από βομβαρδισμό. Ο Fadi ήταν ιδιαίτερη περίπτωση μιας και δεν είχε απομείνει σημαντικό μέρος του χεριού κάτω από τον αγκώνα . Έχοντας μιλήσει με την κοινότητα ξέραμε από την αρχή ότι δεν υπάρχει συσκευή που…

περισσότερα
Παράδοση συσκευής στον Mahdi 1920 2744 Enabling Website e-Νable Greece

Παράδοση συσκευής στον Mahdi

Ο Mahdi είναι 14 ετών , πρόσφυγας από την Συρία και γεννήθηκε χωρίς τα τέσσερα δάχτυλα του αριστερού του χεριού. Διατηρούσε τον αντίχειρα και μέρος του δείκτη. Δημιουργός της συσκευής ήταν ο κος Μιτζιφίρης Αθανάσιος. Η συσκευή ήταν ένα thumbless Phoenix Hand σε χρωματισμούς της επιλογής του παραλήπτη. Η παράδοση έλαβε χώρα στο camp του…

περισσότερα
e-Nable Greece – Πρόσκληση 1920 1080 Enabling Website e-Νable Greece

e-Nable Greece – Πρόσκληση

Η e-Nable Greece και ο Δήμος Αιγάλεω, σας προσκαλούν την Παρασκευή 07/12/2018, ώρα 18:00, στο Πν. Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος», Δημαρχείου 17 & Κουντουριώτου, Αιγάλεω στην εκδήλωση παρουσίασης της ελληνικής κοινότητας εθελοντών της e-Nable.

περισσότερα