Οι μέντορες μας
E-Nable France

Χωρίς την e-Nable France τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε υλοποιηθεί. Ήταν αυτοί που μας σύστησαν την e-Nable ως κοινότητα, αυτοί που μας καθοδήγησαν στην δημιουργία της πρώτης μας συσκευής, εκείνοι που μας έκαναν χορηγία τον πρώτο μας εκτυπωτή και νήματα για να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας, εκείνοι που μας βοήθησαν να κατανοήσουμε την φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργία της κοινότητας. Τους χρωστάμε πολλά και αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη και θαυμασμό απέναντί τους, αφού πρεσβεύουν τον εθελοντισμό και την προσφορά τίμια και αδιακρίτως.

Η πρώτη
μας στήριξη.

Περιγράφοντας τους στόχους μου στην φυσικοθεραπεύτρια και οστεοπαθητικό Ίνγριντ Γκεδίκογλου αποφάσισε να μας στηρίξει έμπρακτα και να καταβάλλει το αντίτιμο ενός χεριού. Την ευχαριστούμε από καρδιάς. Την κα. Γκεδίκογλου την βρίσκεται στο Physio Point

Το λογότυπό μας

Την ελληνική πινελιά στην ήδη έτοιμη φόρμα λογότυπου της e-Nable δημιούργησε η φίλη και γραφίστρια Ευγενία Γεωργίου η οποία εκτός από την δουλειά της μας προσφέρει την θετική της ενέργεια και το ομαδικό της πνεύμα. Ευχαριστούμε από καρδιάς.

Η ιστοσελίδα μας

Πολύ μεγάλη στήριξη λάβαμε από την εταιρεία Greatives που μας οργάνωσε και μας στήριξε στην δημιουργία domain, εταιρικού email λογαριασμού και στον σχεδιασμό της ιστοσελίδας μας. Ένας μεγάλος όγκος δουλειάς που μας προσφέρθηκε αβίαστα και με μεγάλη χαρά. Ευχαριστούμε για όλα και κυρίως για το πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης που επιδείξατε.

Χορηγία από την ΑΡΤΕΜΙΣ ITS ΑΕ

Με χαρά λάβαμε μια σημαντική χορηγία από την τεχνική εταιρεία ΑΡΤΕΜΙΣ ΙΤΣ ΑΕ, που δραστηριοποιείται σε τρεις Ευρωπαϊκές χώρες και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα δικτύωσης.  Τις θερμές μας ευχαριστίες