Συλλογή

Παρουσίαση της e-Nable Greece στο κοινό

Παρουσίαση της e-Nable Greece στο κοινό 1920 1272 Enabling Website e-Νable Greece

Η πρώτη μας επίσημη παρουσίαση έλαβε χώρα στις 07-12-2018 στον Δήμο Αιγάλεω που μας φιλοξένησε στο Πνευματικό κέντρο “Γιάννης Ρίτσος”.  Παρουσιάσαμε  το έργο μας, την ομάδα μας και τους στόχους μας. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας στήριξαν στην προσπάθειά μας. Εις το επανιδείν.

Παράδοση Συσκευής στον Fadi

Παράδοση Συσκευής στον Fadi 1920 3120 Enabling Website e-Νable Greece

O Fadi είναι 22 ετών και θύμα πολέμου και έχασε το δεξί του χέρι από τον αγκώνα και κάτω μετά από βομβαρδισμό. Ο Fadi ήταν ιδιαίτερη περίπτωση μιας και δεν είχε απομείνει σημαντικό μέρος του χεριού κάτω από τον αγκώνα . Έχοντας μιλήσει με την κοινότητα ξέραμε από την αρχή ότι δεν υπάρχει συσκευή που να του ταιριάζει απόλυτα λόγω του ελάχιστου – σχεδόν καθόλου- χεριού που υπήρχε από τον αγκώνα και κάτω. Προς το παρόν, το χέρι που του παραδόθηκε εξυπηρετεί αισθητικά και σε περιορισμένο εύρος κινήσεων, ενώ αναμένουμε βελτιώσεις από ορθοπεδικό. Επόμενος στόχος η δημιουργία αντίστοιχου χεριού με ηλεκτρονική υποβοήθηση και αισθητήρες μυών. Δημιουργός της συσκευής ήταν η κα. Γιούλη Τσώνη. Το χέρι είναι ένα Kwawu Socket Hand στο χρώμα του δέρματος. Η παράδοση έγινα στο camp του Σκαραμαγκά στις 07/12/2018.

Παράδοση συσκευής στον Mahdi

Παράδοση συσκευής στον Mahdi 1920 2744 Enabling Website e-Νable Greece

Ο Mahdi είναι 14 ετών , πρόσφυγας από την Συρία και γεννήθηκε χωρίς τα τέσσερα δάχτυλα του αριστερού του χεριού. Διατηρούσε τον αντίχειρα και μέρος του δείκτη. Δημιουργός της συσκευής ήταν ο κος Μιτζιφίρης Αθανάσιος. Η συσκευή ήταν ένα thumbless Phoenix Hand σε χρωματισμούς της επιλογής του παραλήπτη. Η παράδοση έλαβε χώρα στο camp του Ελαιώνα το Σάββατο 01/12/2018.