Move & Act elevator pitch! Την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου, έχουμε προγραμματίσει ένα συναρπαστικό διαδικτυακό σεμινάριο, σχετικά με την γνωστή τεχνική του elevator pitch.

Move & Act elevator pitch! Την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου, έχουμε προγραμματίσει ένα συναρπαστικό διαδικτυακό σεμινάριο, σχετικά με την γνωστή τεχνική του elevator pitch.

Move & Act elevator pitch! Την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου, έχουμε προγραμματίσει ένα συναρπαστικό διαδικτυακό σεμινάριο, σχετικά με την γνωστή τεχνική του elevator pitch. 150 150 Enabling Website e-Νable Greece

Σκοπός μας είναι να εξερευνήσουμε, πώς ένας νέος μπορεί να παρουσιάσει αποτελεσματικά το επαγγελματικό του υπόβαθρο και τα έργα τέχνης του σε μόλις ένα λεπτό! ⏳

Σήμερα, θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε τον κεντρικό ομιλητή του διαδικτυακού σεμιναρίου:

🔸 Η Elena Chapa de la Peña είναι πτυχιούχος Ψυχολόγος με μεταπτυχιακό στην Κοινωνική Παρέμβαση και εργάζεται ως υπεύθυνη  σε #εκπαιδευτικά έργα και έργα #ένταξης που σχετίζονται με τη χρήση νέων τεχνολογιών στις τέχνες και τον #πολιτισμό  μιας και είναι παθιασμένη με την #τεχνολογία.

Το 2017, η Elena άλλαξε την καριέρα της από το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού στον τομέα της εκπαίδευσης. Από τότε, χρησιμοποιεί τις γνώσεις που απέκτησε και στους δύο τομείς για να υποστηρίξει ανθρώπους που βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας, βοηθώντας τους  να βελτιώσουν τις #δεξιότητές τους.

🎯 Μην χάσετε αυτήν την #ευκαιρία να επεκτείνετε τους #ορίζοντές σας και να αποκτήσετε νέες δεξιότητες.

Στο #webinar αυτό , θα:

-Kατανοήσετε τι είναι το elevator pitch και γιατί είναι σημαντικό

-Παρακολουθήσετε παραδείγματα επιτυχημένων elevator pitch  προσεγγίσεων από #καλλιτέχνες   

-Κατανοήσετε με ποιους τρόπους θα πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτή την τεχνική

-Αποκτήσετε τις γνώσεις για να χρησιμοποιήσετε την τεχνική όποτε χρειαστεί

💡 Ελάτε να εξερευνήσουμε μαζί, σε αυτό το συναρπαστικό διαδικτυακό σεμινάριο webinar τις ατελείωτες #δυνατότητες της τεχνικής Elevator Pitch!

Δεν έχετε κάνει  ακόμα εγγραφή;

👉 Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής εδώ: https://forms.gle/VMfenGEjEAoV4gLv5

Τα λέμε σε 10 μέρες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο